32.00 lei

SKU: AGSO6 Categories: ,

Attractive- Oblique nr.6

Pensula oblica pentru diferite tehnici si pictura. Formarea florilor sau modelelor One Stroke. De asemenea modelarea French-ului in forma Smile.   Latime par 5mm, lungime par pana la varf 7.5mm.

 

Despre Linia Attractive

Pensulele din linia Attractive Nails sunt cu par sintetic de calitate, foarte rezistent la produsele chimice. Maner si capac din acril negru pentru o rezistenta in timp si o curatarea usoara a reziduurilor. Pentru pensulele tip Builder varful este oval in forma de limba de pisica pentru un mulaj perfect spre cuticula. O calitate exceptionala la un pret economic. Culoare par maro in degrade cu fir fin ,precis si ferm. Foarte potrivite pentru orice tip de gel .

Parul sintetic este mai igienic din motivul ca nu are cuticuli si astfel nu capteaza bacteriile si alte particule. Sunt 100% non-alergice. Curatarea gelului se face mult mai usor si nu penetreaza firul de par. Ca si greutate aceste pensule sunt foarte usoare si se folosesc  bine. Dupa utilizare este necesar dar curatarea parului cu un servetel curat.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pensula Ami Gel Attractive – OBLIQUE NR.6”